Hibabejelentés

Hibabejelentés: helpdesk.uni-sopron.hu

Tisztelettel kérjük, hogy e-mail cím igényét, hardveres, szoftveres, illetve vírusvédelemmel kapcsolatos problémáját, tanácsadás szintjén kért igényét írja be az alábbi címen elérhető Helpdesk program adatbázisába.

A Hibabejelentés menüpont kiválasztása után adja meg, hogy melyik kar dolgozója, hallgatója nevében kívánja a hibát, kérését bejelenteni.

Az Összegzés, Leírás, Bejelentő rovatok kitöltését követően rögzítse az üzenetet a Bejelentő elküldése nyomógomb lenyomásával. A rendszer értesíti a kari rendszergazdát az elvégzendő feladatról.

Személyesen is érdeklődhet, ekkor az Informatikai Igazgatóság honlapján található Magunkról - Munkatársak menüpontokat követve juthat el a keresett rendszergazda elérhetőségéhez (telefonszám, e-mail cím).

Fontos: a rendszergazdákat munkaidőben javasolt a feltüntetett mobil telefonszámokon keresni, mivel munkaidejüknek egy részét külső helyszíneken töltik.

Ajánlatos minden esetben a Helpdesk használata, mert az itt megadott bejelentéseket, és az elvégzett munkát a rendszer dokumentálja, és több éven át archíválja.

Elérhetőség

INFORMATIKAI IGAZGATÓSÁG
“B” ÉPÜLET (Földszint jobbra, folyosó vége)
Sopron Bajcsy-Zs. u. 4.
Tel: (00 36) 99/518-770
e-mail: eik@uni-sopron.hu